Hulp

Laatst bijgewerkt: 24 oktober 2026. Deze pagina is een vertaling: bij verschillen geldt de Franse of Engelse versie.

Schrijf ons

Stuur een e-mail naar support@burrowfocus.app. We antwoorden binnen 3 werkdagen, in het Frans of Engels.

Zodat we kunnen helpen, vermeld de Burrow-versie, je iOS-versie, je iPhone-model en wat er gebeurde, stap voor stap. Stuur geen schermafbeelding met privégegevens. Je bericht wordt behandeld zoals beschreven in het privacybeleid.

Zo werken de blokkeerniveaus

Je kiest apps, categorieën en websites met de kiezer van Apple. Tijdens een sessie toont het blokkeerscherm Gaston en de resterende tijd. Eén instelling bepaalt hoe streng: het niveau.

Moeilijk te omzeilen, niet onmogelijk: iOS laat je de toegang tot Schermtijd altijd verwijderen in Instellingen. De gids „Maak Burrow moeilijker uit te zetten“ in de app laat zien hoe je de Schermtijd-code aan een vriend of een ouder geeft. Hij vraagt niet wie de code heeft en slaat niets op.

Veelvoorkomende problemen

Burrow zegt dat de toegang tot Schermtijd kwijt is

Open Instellingen, Schermtijd, en controleer of Burrow tussen de toegestane apps staat. Ga terug naar Burrow en volg de aanwijzingen om Schermtijd opnieuw te koppelen. Als je de toegang hebt verwijderd, blijven je profielen bewaard, maar blijft het blokkeren uit tot de toegang is hersteld.

Een app wordt niet geblokkeerd

Open het actieve profiel en controleer of de app, de categorie of de website erin staat. Als je een app hebt verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, moet je hem soms opnieuw kiezen in de kiezer.

De Live-activiteit of het Dynamic Island verschijnt niet

Controleer in Instellingen, Burrow, of Live-activiteiten aan staan. De Live-activiteit start vanuit de app op je iPhone.

Ik krijg de melding aan het einde van een fase niet

Controleer in Instellingen, Meldingen, Burrow, of meldingen zijn toegestaan en of de Focus waarin je zit Burrow doorlaat.

Pro terugkrijgen op een nieuwe iPhone

Log in met dezelfde Apple Account, open Burrow en ga naar Instellingen, „Aankopen herstellen“.

Mijn abonnement beheren of opzeggen

Instellingen van je iPhone, je naam, Abonnementen, Burrow. Of in Burrow: Instellingen en „Abonnement beheren“. Je houdt Pro tot het einde van de betaalde periode. De volledige voorwaarden staan in de gebruiksvoorwaarden.

Een terugbetaling aanvragen of herroepen

In Burrow: Instellingen, „Terugbetaling aanvragen“. Je kunt ook naar reportaproblem.apple.com gaan. Apple beslist over terugbetalingen voor App Store-aankopen. Schrijf ons als je de stappen niet vindt: we wijzen je de weg. Zie ook Herroeping en terugbetalingen.

Mijn gegevens verwijderen

In Burrow: Instellingen, „Al mijn gegevens verwijderen“. Als je de app verwijdert, worden ook de lokale gegevens gewist. Vanaf versie 1.1 verwijder je, als iCloud voor Burrow aan staat, de gegevens van Burrow in Instellingen, je naam, iCloud, Accountopslag beheren. De uitgever heeft geen kopie van je gegevens, dus er is bij hem niets te wissen behalve de e-mails die je hebt gestuurd (schrijf ons om ze te laten verwijderen).

Mijn aankoop wacht op goedkeuring

In een Delen met gezin-groep moet de organisator de aankoop goedkeuren met Vraag om te kopen. Burrow ontgrendelt Pro zodra de goedkeuring binnen is.